Canviar el fons de la pàgina

El LibreOffice utilitza estils de pàgina per especificar el fons de les pàgines d'un document. Així, si voleu canviar el fons de pàgina d'una o més pàgines d'un document per una filigrana, haureu de crear un estil de pàgina que utilitze el fons de filigrana i a continuació aplicar-lo a les pàgines.

Per canviar el fons de pàgina

1. Choose View - Styles.

2. Feu clic a la icona Estils de pàgina.

3. A la llista d'estils de pàgina, feu clic amb el botó dret a un element i trieu Nou.

4. Introduïu un nom per a l'estil de pàgina en el quadre Nom de la pestanya Organitzador.

5. Seleccioneu l'estil de pàgina que vulgueu aplicar a la pàgina següent en el quadre Estil següent.

1. Feu clic a la pestanya Fons.

2. En el quadre de llista de la part superior, seleccioneu si voleu un color sòlid o un gràfic. A continuació, seleccioneu les opcions que vulgueu de la pestanya.

3. Feu clic a D'acord.

Per canviar el fons de pàgina de totes les pàgines d'un document

Abans de començar, assegureu-vos d'haver creat un estil de pàgina que utilitze un fons de pàgina. Per a més informació, vegeu Per canviar el fons de pàgina.

1. Choose View - Styles.

2. Feu clic a la icona Estils de pàgina.

3. Feu doble clic a l'estil de pàgina que utilitze el fons de pàgina que vulgueu aplicar.

Per utilitzar fons de pàgina diferents en un mateix document

Abans de començar, assegureu-vos d'haver creat un estil de pàgina que utilitze un fons de pàgina. Per a més informació, vegeu Per canviar el fons de pàgina.

1. Feu clic al davant del primer caràcter del paràgraf per al qual vulgueu canviar el fons de pàgina.

2. Trieu Insereix - Salt manual.

3. Seleccioneu Salt de pàgina.

4. Al quadre Estil, seleccioneu un estil de pàgina que utilitze el fons de pàgina.

1. Feu clic a D'acord.

Page Watermark

Insert a watermark text in the current page style background.

Quant a les capçaleres i els peus

Creació d'un estil de pàgina basat en la pàgina actual

Inserció del nom i del número de capítol en una capçalera o en un peu

Formatació de capçaleres i peus