Creació d'una bibliografia

Una bibliografia és una llista de les obres a les quals feu referència en un document.

Emmagatzematge d'informació bibliogràfica

El LibreOffice emmagatzema informació bibliogràfica en una base de dades bibliogràfica o en un document individual.

Per emmagatzemar informació a la base de dades bibliogràfica

1. Trieu Eines - Base de dades bibliogràfica

2. Trieu Insereix - Registre.

3. Introduïu un nom per a l'entrada bibliogràfica en el quadre Nom curt i afegiu informació addicional per al registre a la resta de quadres.

4. Tanqueu la finestra Base de dades bibliogràfica.

Per emmagatzemar informació bibliogràfica en un document individual

1. Feu clic a la part del document on vulgueu afegir l'entrada bibliogràfica.

2. Trieu Insereix ▸ Índexs i taules ▸ Entrada bibliogràfica.

3. Seleccioneu Des del contingut del document i feu clic a Nou.

4. Introduïu un nom per a l'entrada bibliogràfica en el quadre Nom curt.

5. Seleccioneu la font de publicació per al registre en el quadre Tipus i afegiu informació addicional a la resta de quadres.

6. Feu clic a D'acord.

7. En el diàleg Insereix una entrada bibliogràfica, feu clic a Insereix i, a continuació, a Tanca.

Icona de nota

Quan guardeu un document que conté entrades bibliogràfiques, els registres corresponents es guarden automàticament en un camp amagat en el document.

Inserir entrades bibliogràfiques de la base de dades bibliogràfica

1. Feu clic a la part del document on vulgueu afegir l'entrada bibliogràfica.

2. Trieu Insereix - Índexs i taules - Entrada bibliogràfica.

1. Seleccioneu Des de la base de dades bibliogràfica.

2. Seleccioneu el nom de l'entrada bibliogràfica que vulgueu inserir en el quadre Nom curt.

3. Feu clic a Insereix i a continuació feu clic a Tanca.