Creació d'un estil de pàgina basat en la pàgina actual

Podeu dissenyar un format de pàgina i a continuació crear un estil de pàgina que hi estiga basat.

Per exemple, podeu crear un estil de pàgina que mostre una capçalera determinada i un altre estil de pàgina que mostre un altre tipus de capçalera.

1. Open a new text document, choose View - Styles, and then click the Page Styles icon.

2. Feu clic a la icona Estil nou a partir de la selecció i seleccioneu Estil nou a partir de la selecció en el submenú.

3. Introduïu un nom per a la pàgina en el quadre Nom de l'estil i feu clic a D'acord.

4. Feu doble clic al nom que es mostra a la llista per aplicar l'estil a la pàgina actual.

5. Choose Insert - Header and Footer - Header, and choose the new page style from the list.

6. Introduïu el text que vulgueu incloure a la capçalera. Col·loqueu el cursor en l'àrea de text principal, fora de la capçalera.

7. Trieu Insereix - Salt manual.

8. Seleccioneu Salt de pàgina a l'àrea Tipus i, a continuació, seleccioneu "Per defecte" al quadre Estil.

9. Repetiu els passos del 2 al 6 per crear un segon estil de pàgina personalitzat amb una altra capçalera.

Quant a les capçaleres i els peus

Definició de capçaleres i peus diferents

Inserció del nom i del número de capítol en una capçalera o en un peu

Formatació de capçaleres i peus

Plantilles i estils