Addició d'excepcions a la llista de correcció automàtica

Podeu evitar que la correcció automàtica corregisca determinades abreviacions o paraules que barregen lletres en majúscula i en minúscula.

1. Trieu Eines - Opcions de correcció automàtica i feu clic a la pestanya Excepcions.

2. Realitzeu una de les accions següents:

Escriviu l'abreviació seguida d'un punt en el quadre Abreviacions (sense majúscula a continuació) i feu clic a Nou.

Escriviu la paraula en el quadre Paraules amb dues majúscules inicials i feu clic a Nou.

Icona de consell

Per desfer ràpidament un reemplaçament realitzat per la correcció automàtica, premeu +Z. Amb esta acció també afegireu la paraula o l'abreviació que hàgeu teclejat a la llista d'excepcions de la correcció automàtica.

Verificació ortogràfica automàtica