Notes al peu

Indica la formatació de les notes al peu i al final.

Per accedir a esta orde...

Trieu la pestanya Eines - Notes al peu/finals - Notes al peu

Icona de nota

Per establir una opció addicional als peus de pàgina o a les notes finals, trieu Format - Pàgina i, a continuació, feu clic a la pestanya Peu de pàgina.

Numeració automàtica

Numeració

Seleccioneu l'estil de numeració que voleu utilitzar per a les notes al peu i al final.

Selecció

Descripció

A, B, C

Majúscules

a, b, c

Minúscules

I, II, III

Xifres romanes (majúscules)

i, ii, iii

Xifres romanes (minúscules)

1, 2, 3

Nombres àrabs

A,... AA,... AAA,...

Numeració alfabètica amb lletres majúscules. Després de les primeres 26 entrades, la numeració es reinicia en "AA".

a,... aa,... aaa,...

Numeració alfabètica amb lletres minúscules. Després de les 26 primeres entrades, la numeració es reinicia en "aa".

Recompte

Seleccioneu l'opció de numeració per a les notes al peu.

Opció

Significat

Per pàgina

Reinicia la numeració de les notes al peu a la part superior de cada pàgina. Esta opció només està disponible si la casella de selecció Fi de la pàgina està activada a l'àrea Posició.

Per capítol

Reinicia la numeració de les notes al peu al començament de cada capítol.

Per document

Numera les notes al peu del document de manera seqüencial.

Inicia a

Introduïu el número de la primera nota al peu del document. Esta opció només està disponible si heu seleccionat "Per document" en el quadre Recompte.

Abans

Introduïu el text que voleu visualitzar davant del número de la nota al peu en el text de la nota. Per exemple, escriviu "A" per visualitzar "A 1".

Després

Introduïu el text que voleu visualitzar després del número de la nota al peu en el text de la nota. Per exemple, escriviu ")" per visualitzar "1)".

Icona de consell

Footnote numbers are left aligned by default in the footnote area. For right aligned footnote numbers first edit the paragraph style Footnote. Press F11 to open Styles dialog and select Footnote from the list of paragraph styles. Open the local menu with right click and choose Modify. Go to the Indents & Spacing tab page and set indent to 0 before and after the paragraph, including the first line. On Tabs tab page create a tab of right type at 12pt and a tab of left type at 14pt. Then in Footnotes/Endnotes Settings dialog enter \t into the Before and After edit boxes.

Posició

Fi de la pàgina

Mostra les notes al peu a la part inferior de la pàgina.

Fi del document

Mostra les notes al peu al final del document, com les notes al final.

Estils

Per garantir una aparença uniforme per a les notes al peu del document, assigneu-los un estil de paràgraf.

Paràgraf

Seleccioneu l'estil de paràgraf per al text de la nota al peu.

Pàgina

Seleccioneu l'estil de pàgina que voleu utilitzar per a les notes al peu.

Icona de nota

Esta opció només està disponible si la casella de selecció Fi del document està seleccionada a l'àrea Posició.

Estils de caràcter

Podeu assignar estils a les àncores de les notes al peu i al text. Podeu utilitzar els estils de nota al peu predefinits, o bé podeu utilitzar un estil diferent.

Àrea de text

Seleccioneu l'estil de caràcter que voleu utilitzar per a les àncores de notes al peu a l'àrea de text del document.

Àrea de la nota al peu

Seleccioneu l'estil de caràcter que voleu utilitzar per als números de l'àrea de notes al peu.

Avís de continuació

Al final de la nota al peu

Introduïu el text que voleu visualitzar quan les notes al peu continuen a la pàgina següent, per exemple, "Continua a la pàgina ". El LibreOffice Writer insereix automàticament el número de la pàgina següent.

A l'inici de la pàgina següent

Introduïu el text que voleu visualitzar en la pàgina on continuen les notes al peu, per exemple, "Ve de la pàgina ". El LibreOffice Writer insereix automàticament el número de la pàgina anterior.