Columnes

Especifiqueu les propietats de l'amplària de la columna.

Per accedir a esta orde...

Choose Table - Properties - Columns tab

Adapta l'amplària de la taula

Augmenta o redueix l'amplària de la taula amb l'amplària de columna modificada. Esta opció no està disponible si Automàtic està seleccionat a l'àrea Alineació de la pestanya Taula.

Ajusta les columnes proporcionalment

Si √©s possible, canvia l'ampl√†ria de la columna en relaci√≥ amb l'ampl√†ria de columna que heu introdu√Įt. Esta opci√≥ no est√† disponible si Autom√†tic est√† seleccionat a l'√†rea Alineaci√≥ de la pestanya Taula.

Espai restant

Mostra la quantitat d'espai disponible per ajustar l'amplària de les columnes. Per configurar l'amplària de la taula, feu clic a la pestanya Taula.

Amplària de la columna

Especifiqueu les amplades de columna per a la taula.

Amplades de columna

Introdu√Įu l'ampl√†ria que voleu per a la columna.

Fletxa esquerra

Mostra les columnes de la taula que es troben a l'esquerra de la columna actual.

Fletxa dreta

Mostra les columnes de la taula que es troben a la dreta de la columna actual.

Edició de taules mitjançant el teclat