Taula

Especifiqueu la mida, la posició, l'espaiat i les opcions d'alineació per a la taula seleccionada.

Per accedir a esta orde...

Choose Table - Properties - Table tab

Propietats

Nom

Introdu√Įu un nom intern per a la taula. Podeu utilitzar el nom per localitzar r√†pidament la taula en el Navegador.

Amplària

Introdu√Įu l'ampl√†ria de la taula. Esta casella de selecci√≥ nom√©s est√† disponible si l'opci√≥ Autom√†tic de l'√†rea Alineaci√≥ no est√† seleccionada.

Relatiu

Mostra l'amplària de la taula com a percentatge de l'amplària de la pàgina.

Alineació

Configureu les opcions d'alineació per a la taula seleccionada.

Automàtic

Amplia la taula horitzontalment als marges dret i esquerre de la pàgina. Este és el paràmetre recomanat per a les taules dels documents HTML.

Esquerra

Alinea l'extrem esquerre de la taula al marge esquerre de la pàgina.

Marge esquerre

Alinea l'extrem esquerre de la taula al sagnat que introdu√Įu al quadre Esquerre de l'√†rea Espaiat.

Dreta

Alinea l'extrem dret de la taula al marge dret de la pàgina.

Centre

Centra la taula horitzontalment en la pàgina.

Manual

Alinea la taula horitzontalment basant-se en els valors que heu introdu√Įt en els quadres Esquerra i Dreta a l'√†rea Espaiat. El LibreOffice calcula autom√†ticament l'ampl√†ria de la taula. Seleccioneu esta opci√≥ si voleu especificar les amplades de columna individuals.

Espaiat

Esquerra

Introdu√Įu la quantitat d'espai que voleu deixar entre el marge esquerre de la p√†gina i l'extrem de la taula. Esta opci√≥ no est√† disponible si l'opci√≥ Autom√†tic o Esquerra est√† seleccionada a l'√†rea Alineaci√≥.

Dreta

Introdu√Įu la quantitat d'espai que voleu deixar entre el marge dret de la p√†gina i l'extrem de la taula. Esta opci√≥ no est√† disponible si l'opci√≥ Autom√†tic o Dreta est√† seleccionada a l'√†rea Alineaci√≥.

Damunt

Introdu√Įu la quantitat d'espai que voleu deixar entre l'extrem superior de la taula i el text de sota de la taula.

A sota

Introdu√Įu la quantitat d'espai que voleu deixar entre l'extrem inferior de la taula i el text de sota de la taula.

Icona de consell

To insert a paragraph before a table at the beginning of a document, header or footer, place the cursor before any content in the first cell, and then press +Enter.

Propietats

Direcció del text

Indica l'orientació del text d'un paràgraf que utilitza una disposició complexa (CTL). Esta funció només està disponible si s'ha activat l'habilitació de disposicions complexes de text.