Imatge

Especifiqueu les opcions d'inverteix i enllaƧ de la imatge seleccionada.

Per accedir a esta orde...

Choose Format - Image - Image tab

Inverteix

Verticalment

Flips the selected image vertically.

Horitzontalment

Flips the selected image horizontally.

En totes les pĆ gines

Inverteix horitzontalment la imatge seleccionada a totes les pĆ gines.

En les pĆ gines de l'esquerra

Inverteix horitzontalment la imatge seleccionada nomƩs a les pƠgines parells.

En les pĆ gines de la dreta

Inverteix horitzontalment la imatge seleccionada nomƩs a les pƠgines senars.

Camp de previsualitzaciĆ³

Mostra una previsualitzaciĆ³ de la selecciĆ³ actual.

EnllaƧ

Insereix la imatge com a enllaƧ.

Nom del fitxer

Mostra el camĆ­ al fitxer grĆ fic enllaƧat. Per canviar l'enllaƧ, feu clic al botĆ³ de navegaciĆ³ (...) i, a continuaciĆ³, cerqueu el fitxer al qual voleu enllaƧar-lo.

Navega

Localitzeu el fitxer grĆ fic nou que voleu enllaƧar i, a continuaciĆ³, feu clic a Obri.

Format - Inverteix

Edita ā–ø EnllaƧos