Insereix un script

Insereix un script a la posici├│ actual del cursor en un document HTML o de text.

Per accedir a esta orde...

Choose Insert - Script (only HTML documents)

An inserted script is indicated by a small green rectangle. If you do not see the rectangle, choose - LibreOffice Writer/Web - View, and select the Comments check box. To edit a script, double-click the green rectangle.

Si el document cont├ę m├ęs d'un script, el di├áleg Edita l'script cont├ę els botons anterior i seg├╝ent per saltar d'un script a un altre.

Icona

Salta a l'script anterior

Icona

Salta a l'script seg├╝ent

Contingut

Tipus d'script

Introduïu el tipus d'script que voleu inserir. L'script s'identifica en el codi font HTML amb l'etiqueta <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">.

URL

Afig un enlla├ž a un fitxer d'script. Feu clic al bot├│ d'opci├│ URL i, a continuaci├│, introdu├»u l'enlla├ž en el quadre. Tamb├ę podeu fer clic al bot├│ de navegaci├│ (...), ubicar el fitxer i, a continuaci├│, fer clic a Insereix. El fitxer d'script enlla├žat s'identifica en el codi font HTML amb les etiquetes seg├╝ents:

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript" SRC="url">

/* ignora tot este text */

</SCRIPT>

Navega

Ubiqueu el fitxer d'script que voleu enlla├žar i, a continuaci├│, feu clic a Insereix.

Text

Introduïu el codi de l'script que voleu inserir.