Índex

Les opcions següents estan disponibles quan seleccioneu Definit per l'usuari com a tipus d'índex.

Per accedir a esta orde...

Choose Insert - Table of Contents and Index - Table of Contents, Index or Bibliography - Type tab (when User-Defined is the selected type)

Els índexs definits per l'usuari estan disponibles en el quadre Tipus quan inseriu una entrada d'índex en el document.

Tipus i títol

Especifiqueu el tipus i el títol de l'índex.

Tipus

Seleccioneu el tipus d'índex que voleu inserir. Les opcions disponibles en esta pestanya depenen del tipus d'índex que hàgeu seleccionat. Si el cursor es troba en un índex quan trieu Insereix - Índexs i taules - Índexs i taules, podeu editar aquell índex.

Títol

Introduïu un títol per a l'índex seleccionat.

Protegit contra canvis manuals

Evita que es canvien els continguts de l'índex. Els canvis manuals que feu a un índex es perdran quan s'actualitzi. Si voleu que el cursor es desplaci a través d'una àrea protegida, trieu - LibreOffice Writer - Ajudes a la formatació i, a continuació, activeu la casella de selecció Cursor en àrees protegides - Habilita.

Crea l'índex per a

Seleccioneu si voleu crear l'índex per al document o per al capítol actual.

Crea a partir de

Estils

Inclou els estils de paràgraf que heu especificat en el diàleg Assigna estils com a entrades d'índex. Per seleccionar els estils de paràgraf que voleu incloure en l'índex, feu clic al botó Assigna estils (...) a la dreta d'este quadre.

Assigna els estils

Obri el diàleg Assigna estils, on podeu seleccionar els estils de paràgraf que voleu incloure en l'índex.

Marques d'índex

Inclou les entrades d'índex que heu inserit a l'índex a través d'Insereix - Índexs i taules - Entrades.

Taules

Inclou taules en l'índex.

Gràfics

Inclou gràfics en l'índex.

Marcs de text

Inclou marcs de text en l'índex.

Objectes OLE

Inclou objectes OLE en l'índex.

Utilitzeu el nivell del capítol font

Sagna les entrades d'índex, com ara les taules, els gràfics, els marcs de text i els objectes OLE segons la seua posició en la jerarquia de l'encapçalament del capítol.

Definició d'una entrada d'índex