Índex

The following options are available when you select Table of Contents as the index type.

Per accedir a esta orde...

Choose Insert - Table of Contents and Index - Table of Contents, Index or Bibliography - Type tab (when Table of Contents is the selected type)

Tipus i títol

Especifiqueu el tipus i el títol de l'índex.

Tipus

Seleccioneu el tipus d'índex que voleu inserir. Les opcions disponibles en esta pestanya depenen del tipus d'índex que hàgeu seleccionat. Si el cursor es troba en un índex quan trieu Insereix - Índexs i taules - Índexs i taules, podeu editar aquell índex.

Títol

Introduïu un títol per a l'índex seleccionat.

Protegit contra canvis manuals

Evita que es canvien els continguts de l'índex. Els canvis manuals que feu a un índex es perdran quan s'actualitzi. Si voleu que el cursor es desplaci a través d'una àrea protegida, trieu - LibreOffice Writer - Ajudes a la formatació i, a continuació, activeu la casella de selecció Cursor en àrees protegides - Habilita.

Crea l'índex per a

Seleccioneu si voleu crear l'índex per al document o per al capítol actual.

Nivell d'avaluació

Introduïu el número de nivells d'encapçalament que voleu incloure en l'índex.

Crea a partir de

Utilitzeu esta àrea per especificar la informació que incloureu en un índex.

Esquema

Crea l'índex utilitzant nivells d'esquema, és a dir, els paràgrafs formatats amb un dels estils d'encapçalament predefinits (Encapçalament 1-10) s'afegiran a l'índex.

També podeu assignar els nivells d'esquema a la pestanya Esquema i numeració del diàleg Format - Paràgraf.

Estils addicionals

Inclou els estils de paràgraf que heu especificat en el diàleg Assigna estils com a entrades d'índex. Per seleccionar els estils de paràgraf que voleu incloure en l'índex, feu clic al botó Assigna estils (...) a la dreta d'este quadre.

Assigna els estils

Obri el diàleg Assigna estils, on podeu seleccionar els estils de paràgraf que voleu incloure en l'índex.

Marques d'índex

Inclou les entrades d'índex que heu inserit a l'índex a través d'Insereix - Índexs i taules - Entrades.