Sobre

Crea un sobre. A les tres pestanyes, podeu especificar l'adreça i el remitent, la posició i el format per a ambdues adreces, la mida del sobre i la seua orientació.

Per accedir a esta orde...

Trieu Insereix - Sobre

Sobre

Introduïu l'adreça del destinatari i del remitent per al sobre. També podeu inserir camps d'adreça a partir d'una base de dades, com ara la base de dades Adreces.

Format

Especifica el format i les dimensions del sobre.

Impressora

Configureu les opcions de la impressora per al sobre.

Doc. nou

Crea un document nou i insereix el sobre.

Insereix

Insereix el sobre abans de la pàgina actual en el document.

Reset

Resets changes made to the current tab to those applicable when this dialog was opened.

Per suprimir un sobre d'un document

1. Feu clic a la pàgina del sobre perquè esdevingui la pàgina actual.

2. Feu clic amb el botó dret sobre el camp de la barra d'estat que mostra "Sobre".

S'obri un submenú que mostra alguns estils de pàgina.

3. Trieu l'estil de pàgina "Per defecte" del submenú.

Esta acció suprimeix la formatació especial "Sobre" de la pàgina.

4. Suprimeix els marcs del remitent i del destinatari. Feu clic a la vora dels marcs i premeu la tecla Supr.