Edita l'entrada d'índex

Edita l'entrada d'índex seleccionada. Feu clic davant o en la mateixa entrada d'índex i, a continuació, trieu esta orde.

To insert an index entry, select a word in the document, and then choose Insert - Table of Contents and Index - Index Entry.

Per accedir a esta orde...

Trieu Edita ▸ Referència ▸ Entrada de l'índex...

Obriu el menú contextual i trieu Entrada de l'índex

Selecció

Edita l'entrada d'índex seleccionada.

Índex

Mostra el tipus d'índex al qual pertany l'entrada seleccionada. En este diàleg no podeu canviar el tipus d'índex d'una entrada d'índex. Heu de suprimir l'entrada d'índex del document i, a continuació, tornar-la a inserir en un tipus d'índex diferent.

Entrada

Edita l'entrada d'índex si és necessari. Quan modifiqueu l'entrada d'índex, el nou text només apareix en l'índex, i no en l'àncora de l'entrada d'índex del document. Per exemple, podeu introduir un índex amb comentaris com ara «Bàsics, vegeu també General».

1a tecla

Per a crear un índex de nivells múltiples, escriviu el nom de l'entrada d'índex del primer nivell o seleccioneu un nom de la llista. L'entrada d'índex actual s'afig a sota d'este nom.

2a tecla

Escriviu el nom de l'entrada d'índex de segon nivell o seleccioneu un nom de la llista. L'entrada d'índex actual s'afig sota d'este nom.

Nivell

Canvia el nivell d'esquema d'una entrada d'índex.

Lectura fonètica

Introduïu la lectura fonètica per a l'entrada corresponent. Per exemple, si una paraula del kanji japonés té més d'una pronunciació, introduïu la correcta com a paraula katakana. La paraula kanji aleshores s'ordena d'acord amb la lectura fonètica de l'entrada. Esta opció només està disponible si s'ha habilitat la compatibilitat amb les llengües asiàtiques.

Suprimeix

Suprimeix l'entrada seleccionada de l'índex. No se suprimeix el text de l'entrada en el document.

Fi de la fletxa cap a l'esquerra

Salta a la primera entrada d'índex del mateix tipus del document.

Icon

Fi de la fletxa cap a l'esquerra

Fi de la fletxa cap a la dreta

Salta a l'última entrada d'índex del mateix tipus del document.

Icon

Fi de la fletxa cap a la dreta

Fletxa cap a l'esquerra

Salta a l'entrada d'índex anterior del mateix tipus del document.

Icona

Fletxa esquerra

Fletxa cap a la dreta

Salta a l'entrada d'índex següent del mateix tipus del document.

Icon

Fletxa dreta

Icona de consell

Podeu saltar ràpidament a les entrades d'índex amb la Barra Navegació.