Navegador

Mostra o amaga el Navegador, des d'on podeu saltar r√†pidament a diferents parts del document. Tamb√© podeu utilitzar el Navegador per inserir elements del document actual o d'altres documents oberts, i organitzar els documents mestres. Per editar un element en el Navegador, feu clic amb el bot√≥ dret a l'element i seleccioneu una orde del men√ļ contextual. Si ho voleu, podeu acoblar el Navegador a l'extrem del vostre espai de treball.

Per accedir a esta orde...

Trieu Visualitza - Navegador

A la barra Estàndard, feu clic a

Icona

Navegador activat/desactivat


Per obrir el Navegador, trieu Visualitza - Navegador. Per moure el Navegador, arrossegueu la barra de títol. Per acoblar el Navegador, arrossegueu la barra de títol a l'extrem esquerre o dret de l'espai de treball. Per desacoblar el Navegador, feu doble clic a l'àrea lliure del Navegador.

Al navegador, feu clic al signe m√©s (+) del costat d'una categoria per veure'n els elements. Per visualitzar el n√ļmero d'elements d'una categoria, deixeu la busca del ratol√≠ sobre la categoria al Navegador. Per saltar a un element del document, feu doble clic a l'element al Navegador.

Per saltar a l'element seg√ľent o a l'anterior en un document, feu clic a la icona Navegaci√≥ per obrir la barra d'eines de navegaci√≥, feu clic a la categoria de l'element i, a continuaci√≥, feu clic a la fletxa amunt o avall.

Icona de nota

Una secció amagada en un document apareix en color gris en el Navegador, i mostra el text "amagat" quan hi deixeu la busca del ratolí. Passa el mateix amb el contingut de la capçalera i del peu dels Estils de pàgina que no s'utilitzen en un document i també amb el contingut amagat de taules, de marcs de text, de gràfics, d'objectes OLE i d'índexs.


Toggle Master View

Canvia entre la visualització mestra i la visualització normal si el document mestre és obert.

Icon

Toggle Master View

Navegació

Obri la barra d'eines Navegaci√≥, des d'on podeu saltar r√†pidament a l'element seg√ľent o anterior de la categoria que seleccioneu. Seleccioneu la categoria i, a continuaci√≥, feu clic a les fletxes "Anterior" i "Seg√ľent"

Per continuar la busca, feu clic a la icona Repeteix la busca a la barra Navegació.

Icon

Navegació

Anterior

Salta a l'element anterior en el document. Per especificar el tipus d'element al qual s'ha de saltar, feu clic a la icona Navegació i, a continuació, feu clic a una categoria d'element - per exemple, "Imatges".

Icon

Objecte anterior

Seg√ľent

Salta a l'element seg√ľent en el document. Per especificar el tipus d'element al qual voleu saltar, feu clic a la icona Navegaci√≥ i feu clic a una categoria d'element, com per exemple, ¬ęImatges¬Ľ.

Icon

Objecte seg√ľent

N√ļmero de p√†gina

Type the number of the page number that you want to jump to, and then press Enter.

Icona de consell

To quickly move the cursor to another page while you are in a document, press Shift++F5, type the number of the page that you want to jump to, and then wait a few moments.


Quadre de llista

Shows or hides the Navigator list.

Icon

Quadre de la llista activat/desactivat

Visualització del contingut

Switches between the display of all categories in the Navigator and the selected category.

Icon

Canvia la visualització del contingut

Icona de consell

Per reordenar ràpidament els encapçalaments i el text associat en el document, seleccioneu la categoria "Encapçalaments" a la llista i feu clic a la icona Visualització del contingut. Podeu utilitzar l'opció arrossegar i deixar anar per reordenar els continguts.


Defineix el recordatori

Feu clic ac√≠ per establir un recordatori a la posici√≥ actual del cursor. Podeu definir un m√†xim de cinc recordatoris. Per saltar a un recordatori, feu clic a la icona Navegaci√≥, a la finestra Navegaci√≥ feu clic a la icona Recordatori i, a continuaci√≥, feu clic al bot√≥ Anterior o Seg√ľent.

Icon

Defineix el recordatori

Capçalera

Moves the cursor to the header, or from the header to the document text area.

Icon

Capçalera

Peu de pàgina

Moves the cursor to the footer, or from the footer to the document text area.

Icon

Peu de pàgina

Àncora <-> Text

Jumps between the footnote text and the footnote anchor.

Icon

Àncora <-> Text

Mode d'arrossegament

Sets the drag and drop options for inserting items from the Navigator into a document, for example, as a hyperlink. Click this icon, and then choose the option that you want to use.

Icona

Mode d'arrossegament

Insereix com a enllaç

Crea un enllaç quan arrossegueu i deixeu anar un element en el document actual. Feu clic a l'enllaç del document per saltar a l'element al qual apunta l'enllaç.

Insereix com a enllaç

Insereix l'element seleccionat com a enllaç allà on l'arrossegueu i el deixeu anar en el document actual. El text s'insereix en forma de seccions protegides. El contingut de l'enllaç s'actualitza automàticament quan canvia la font. Per actualitzar manualment els enllaços d'un document, trieu Eines - Actualitza - Enllaços. No podeu crear enllaços a gràfics, a objectes OLE, a referències ni a índexs.

Insereix com a còpia

Insereix una còpia de l'element seleccionat allà on l'arrossegueu i el deixeu anar en el document actual. No podeu arrossegar i deixar anar còpies de gràfics, d'objectes OLE, de referències ni d'índexs.

Nivell d'esquema

Click this icon, and then choose the number of heading outline levels that you want to view in the Navigator window. You can also access this command by right-clicking a heading in the Navigator window.

1-10

Click 1 to only view the top level headings (chapter heading) in the Navigator window, and 10 to view all of the headings.

Icon

Nivell d'esquema

Capítol amunt

Moves the selected heading, and the text below the heading, up one heading position in the Navigator and in the document. To move only the selected heading and not the text associated with the heading, hold down Ctrl, and then click this icon.

Icon

Capítol amunt

Capítol avall

Moves the selected heading, and the text below the heading, down one heading position in the Navigator and in the document. To move only the selected heading and not the text associated with the heading, hold down Ctrl, and then click this icon.

Icon

Capítol avall

Augmenta un nivell

Increases the outline level of the selected heading, and the headings that occur below the heading, by one. To only increase the outline level of the selected heading, hold down Ctrl, and then click this icon.

Icon

Augmenta un nivell

Disminueix un nivell

Decreases the outline level of the selected heading, and the headings that occur below the heading, by one. To only decrease the outline level of the selected heading, hold down Ctrl, and then click this icon.

Icon

Disminueix un nivell

Obri els documents

Llista els noms de tots els documents de text oberts. Per visualitzar el contingut d'un document a la finestra Navegador, seleccioneu el nom del document a la llista. El document que es mostra en el Navegador està assenyalat a la llista amb la paraula "actiu" després del nom.

També podeu fer clic amb el botó dret al Navegador, triar Visualitza i, a continuació, fer clic sobre el document que voleu visualitzar.