Barra d'eines

La barra d'eines conté les funcions més utilitzades.

Amplia el zoom

Augmenta l'escala de visualitzaci√≥ de la f√≥rmula en un 25%. El factor d'escala actual es mostra a la barra d'estat. Podeu accedir a una selecci√≥ de les diferents opcions d'escala mitjan√ßant el men√ļ contextual. El men√ļ contextual de l'√†rea de treball tamb√© cont√© ordes d'escala.

Icona

Amplia el zoom

Redueix el zoom

Redueix l'escala de visualitzaci√≥ de les f√≥rmules en un 25%. El factor d'escala actual es mostra a la barra d'estat. Podeu accedir a una selecci√≥ de les diferents opcions d'escala mitjan√ßant el men√ļ contextual. El men√ļ contextual de l'√†rea de treball tamb√© cont√© ordes d'escala.

Icona

Redueix el zoom

100%

Mostra el document en la seua mida real.

Icona

Zoom del 100%

Mostra-ho tot

Mostra la f√≥rmula sencera amb la mida m√©s gran possible, de manera que s'inclouen tots els elements. La f√≥rmula s'amplia o es redueix per tal que tots els elements es puguen visualitzar a l'√†rea de treball. El factor d'escala actual es mostra a la barra d'estat. Podeu accedir a una selecci√≥ de les diferents opcions d'escala mitjan√ßant el men√ļ contextual. El men√ļ contextual de l'√†rea de treball tamb√© cont√© ordes d'escala. Les ordes i icones d'escala nom√©s estan disponibles als documents del Math, i no per als objectes incrustats del Math.

Icona

Mostra-ho tot

Actualitza

Esta orde actualitza la fórmula a la finestra del document.

Els canvis que feu a la finestra d'ordes s'actualitzen automàticament si teniu activada l'opció Actualitza la visualització automàticament.

Icona

Actualitza

Cursor de fórmula

Utilitzeu esta icona per activar o desactivar el cursor de fórmula. Quan s'activa el cursor de fórmula, la part de la fórmula on es col·loca el cursor a la finestra Ordes es realça amb una vora fina.

Icona

Cursor de fórmula

Símbols

Obri el diàleg Símbols, on podeu seleccionar els símbols que vulgueu inserir en una fórmula.

Icona

Symbols