Visualitza

Estableix l'escala de visualització i defineix quins elements voleu que siguen visibles. La majoria d'ordes que podeu introduir a la finestra Ordes també es poden obrir amb un clic si heu obert prèviament Elements mitjançant Visualitza - Elements.

Escala

Redueix o amplia la visualització del LibreOffice.

Amplia el zoom

Augmenta l'escala de visualitzaci√≥ de la f√≥rmula en un 25%. El factor d'escala actual es mostra a la barra d'estat. Podeu accedir a una selecci√≥ de les diferents opcions d'escala mitjan√ßant el men√ļ contextual. El men√ļ contextual de l'√†rea de treball tamb√© cont√© ordes d'escala.

Redueix el zoom

Redueix l'escala de visualitzaci√≥ de les f√≥rmules en un 25%. El factor d'escala actual es mostra a la barra d'estat. Podeu accedir a una selecci√≥ de les diferents opcions d'escala mitjan√ßant el men√ļ contextual. El men√ļ contextual de l'√†rea de treball tamb√© cont√© ordes d'escala.

Mostra-ho tot

Mostra la f√≥rmula sencera amb la mida m√©s gran possible, de manera que s'inclouen tots els elements. La f√≥rmula s'amplia o es redueix per tal que tots els elements es puguen visualitzar a l'√†rea de treball. El factor d'escala actual es mostra a la barra d'estat. Podeu accedir a una selecci√≥ de les diferents opcions d'escala mitjan√ßant el men√ļ contextual. El men√ļ contextual de l'√†rea de treball tamb√© cont√© ordes d'escala. Les ordes i icones d'escala nom√©s estan disponibles als documents del Math, i no per als objectes incrustats del Math.

Actualitza

Esta orde actualitza la fórmula a la finestra del document.

Els canvis que feu a la finestra d'ordes s'actualitzen automàticament si teniu activada l'opció Actualitza la visualització automàticament.

Actualitza la visualització automàticament

Actualitza automàticament una fórmula modificada. Si no seleccioneu esta opció, la fórmula només s'actualitzarà quan trieu Visualitza - Actualitza o premeu F9.

Elements

Llista d'operadors, funcions, símbols i opcions de format que es poden inserir a la fórmula.

Barra d'estat

Mostra o amaga la barra d'estat a la part superior de la finestra.

Pantalla completa

Mostra o amaga els men√ļs i les barres d'eines del Writer o del Calc. Per a eixir del mode de pantalla completa, feu clic al bot√≥ Activa/desactiva el mode Pantalla completa o pitgeu la tecla Esc.