Fitxer

Este menú conté les ordes generals per treballar amb documents de fórmules, com ara Obri, Guarda i Imprimeix.

Nou

Crea un document nou del LibreOffice.

Open

Opens a local or remote file, or imports one.

Documents recents

Enumera els últims fitxers que heu obert. Feu clic al nom d'un fitxer de la llista per obrir-lo.

Auxiliars

Facilita la creació de cartes personals i de negocis, faxos, agendes, presentacions i altres.

Tanca

Tanca el document actual sense eixir del programa.

Guarda

Guarda el document actual.

Anomena i guarda

Saves the current document in a different location, or with a different file name or file type.

Guarda-ho tot

Guarda tots els documents del LibreOffice modificats.

Torna a carregar

Reemplaça el document actual per l'última versió que s'ha guardat.

Versions

Guarda diverses versions del document actual al mateix fitxer i les organitza. També podeu obrir versions anteriors, suprimir-les i comparar-les.

Exporta

Guarda el document actual amb un nom i un format diferents a la ubicació que indiqueu.

Envia

Envia una còpia del document actual a diverses aplicacions.

Propietats del document

Mostra les propietats del fitxer actual, incloses les estadístiques com ara el recompte de paraules i la data de creació del fitxer.

Imprimeix

Imprimeix el document actual, la selecció o les pàgines que indiqueu. També podeu definir les opcions d'impressió per al document actual. Pot ser que les opcions d'impressió varien en funció de la impressora i del sistema operatiu que utilitzeu.

Printer Settings

Select the default printer for the current document.

Ix

Closes all LibreOffice programs and prompts you to save your changes. This command does not exist on macOS systems.