Dreceres (accessibilitat del LibreOffice Math)

Podeu controlar el LibreOffice Math sense el ratolí.

Inserció d'una fórmula directament

Si voleu inserir una f√≥rmula en un document de text i sabeu com escriure-la correctament, podeu procedir de la manera seg√ľent:

1. Escriviu la fórmula al text.

2. Seleccioneu la fórmula.

3. Trieu l'orde Insereix - Objecte - Fórmula.

Inserció d'una fórmula mitjançant una finestra

Subfinestra Elements

Fletxa dreta o esquerra

Es mou, cap a la dreta o l'esquerra, a la categoria o funci√≥ seg√ľent.

Tecla de retorn

Selecciona una categoria (dins la secció de categories) o insereix una funció a la finestra Ordes (dins la secció de funcions).

Tab

Salta del primer element d'una categoria a la primera funció de la categoria.

Maj+Tab

Salta de l'√ļltim element d'una categoria a l'√ļltima funci√≥ de la categoria.

Tecles de drecera de les fórmules

Dreceres (accessibilitat del LibreOffice)