Mides dels tipus de lletra

Utilitzeu este diàleg per indicar les mides dels tipus de lletra d'una fórmula. Seleccioneu una mida base perquè tots els elements de la fórmula es dimensionin d'acord amb esta base.

Per accedir a esta orde...

Trieu Format - Mida de la lletra

Font Size Dialog

Mida base

Tots els elements d'una fórmula es dimensionen proporcionalment a la mida base. Per canviar la mida base, seleccioneu o introduïu la mida desitjada en punts (pt). També podeu utilitzar altres unitats de mesura o altres sistemes mètrics, que es convertiran automàticament en punts.

Icona de consell

Per canviar de manera permanent la mida per defecte (12 pt) utilitzada al LibreOffice Math, en primer lloc heu d'establir una altra mida (per exemple, 11 pt) i, a continuació, fer clic al botó Per defecte.

Mides relatives

En esta secció podeu indicar les mides relatives per a cada tipus d'element en relació amb la mida base.

Text

Ací podeu seleccionar la mida del text per a una fórmula en relació amb la mida base.

Índexs

Permet seleccionar la mida relativa per als índexs d'una fórmula en proporció a la mida base.

Funcions

Seleccioneu la mida relativa per als noms i altres elements de la funció d'una fórmula en proporció a la mida base.

Operadors

Permet seleccionar la mida relativa dels operadors matemàtics d'una fórmula en proporció a la mida base.

Límits

Permet seleccionar la mida relativa per als límits d'una fórmula en proporció a la mida base.

Per defecte

Feu clic a este botó per guardar els canvis realitzats com a valors per defecte per a totes les fórmules noves. Abans de guardar els canvis es mostrarà un missatge de seguretat.

Save Default Dialog