Barra d'estat

La barra d'estat mostra informació sobre el document, incloent-hi l'objecte actualment seleccionat. Podeu fer doble clic sobre alguns dels elements de la barra d'estat per obrir una finestra de diàleg relacionada.

Mida actual

Mostra la posició X i Y del cursor i la mida de l'objecte seleccionat.

Escala

Indica el factor d'escala de la visualització actual de la pàgina.

Modificació del document

Si encara no s'han guardat els canvis al document, es mostra un "*" en este camp a la barra d'estat. Això també s'aplica als documents nous que encara no s'han guardat.

Diapositiva/nivell actual

Mostra el número de diapositiva actual seguit del nombre total de diapositives.

Estil de la pàgina actual

Mostra l'estil de la pàgina actual. Feu doble clic per editar l'estil, o feu clic amb el botó dret del ratolí per seleccionar un altre estil.