Barres d'eines

Esta visió general descriu la configuració per defecte de la barra d'eines per al LibreOffice.

Barra Estàndard

La barra Estàndard és disponible a totes les aplicacions del LibreOffice.

Presentació

Ordes comunes per a diapositives.

Barra Dibuix

La barra Dibuix conté eines d'edició d'ús freqüent. Feu clic a la fletxa ubicada al costat d'una icona per obrir una barra d'eines que conté més ordes.

Barra Esquema

En la vista Esquema, la barra Esquema conté les eines d'edició que s'utilitzen més freqüentment. Feu clic a la fletxa ubicada al costat d'una icona per obrir una barra d'eines que conté més ordes.

Barra Classificador de diapositives

En la vista Classificador de diapositives, es pot utilitzar la barra Classificador de diapositives.

Barra Línia i emplenament

La barra Línia i emplenament conté ordes i opcions que podeu aplicar en la visualització actual.

Barra Visualització de diapositives

La barra Visualització de diapositives s'obri amb la vista Classificador de diapositives.

Barra Taula

La barra Taula conté les funcions que necessiteu quan treballeu amb taules. La barra apareix quan moveu el cursor cap a una taula.

Barra Formatació del text

Per visualitzar la barra Formatació del text, situeu el cursor dins d'un objecte de text.

Barra d'imatges

Utilitzeu la barra d'Imatges per configurar les opcions de color, de contrast i de brillantor per als objectes gràfics seleccionats.

Barra Edita els punts

La barra Edita els punts apareix en seleccionar un objecte polígon i fer clic a Edita els punts.

Barra Opcions

Per mostrar la barra Opcions, trieu Visualitza - Barres d'eines - Opcions.

Barra de colors

Mostra o amaga la Barra de colors. Per modificar la taula de colors que es mostra o per canviar-la, trieu Format - Àrea i feu clic a la pestanya Colors.

Barra d'estat

La barra d'estat mostra informació sobre el document, incloent-hi l'objecte actualment seleccionat. Podeu fer doble clic sobre alguns dels elements de la barra d'estat per obrir una finestra de diàleg relacionada.

Paràmetres 3D

La barra d'eines Paràmetres 3D controla les propietats dels objectes 3D seleccionats.

Fontwork

La barra d'eines Fontwork s'obri quan seleccioneu un objecte Fontwork.

Barra de classificació

La barra de classificació conté eines que vos ajuden en la gestió segura de documents.

The Classification toolbar contains listboxes to help in selecting the security of the document, according to the BAF category policy and BAILS levels. LibreOffice will add custom fields in the document properties (File - Properties, Custom Properties tab) to store the classification policy as document metadata.

Go to menu View - Toolbars and select Classification

Insereix

Afegiu objectes, com ara diagrames, fulls de càlcul i imatges, al document.