Eines

Conté eines per a l'ortografia, una galeria d'objectes d'art que podeu afegir al document, així com eines per configurar els menús i les preferències de configuració del programa.

Verificació ortogràfica

Permet verificar l'ortografia de manera manual.

Llengua

Obri un submenú que vos permet triar ordes específiques per a les llengües.

Galeria

Obri la Galeria de la barra lateral, on es poden seleccionar imatges i clips d'àudio per inserir-los en un document.

Reemplaçament de color

Opens the Color Replacer dialog, where you can replace colors in bitmap and meta file graphics.

Reproductor multimèdia

Obri la finestra del reproductor multimèdia, que vos permet previsualitzar fitxers de pel·lícula i so i inserir-los en el document actual.

Macros

Vos permet gravar o organitzar i editar macros.

Gestor d'extensions

The Extension Manager adds, removes, disables, enables, and updates LibreOffice extensions.

Paràmetres del filtre del filtre XML

Obri el diàleg Configuració del filtre XML, que vos permet crear, editar, suprimir i verificar filtres per a la importació i exportació de fitxers XML.

Opcions de correcció automàtica

Permet definir les opcions per al reemplaçament automàtic de text mentre escriviu.

Personalitza

Customizes LibreOffice menus, context menus, shortcut keys, toolbars, and macro assignments to events.

Opcions

Esta orde obri un diàleg que permet personalitzar la configuració del programa.