Càrrega de llistes de colors, degradats i ombreigs

Podeu utilitzar llistes per organitzar patrons de colors, degradats o ombreigs. El LibreOffice proporciona diverses llistes que podeu carregar i utilitzar al document. Si voleu, podeu afegir o suprimir elements d'una llista o, fins i tot, crear llistes personalitzades.

Per carregar una llista de colors:

  1. Trieu Format - Àrea i després feu clic a la pestanya Colors.

  2. Feu clic al botó Carrega la llista de colors.

  3. Cerqueu la llista de colors que voleu carregar i feu clic a Obri. Els fitxers de llista de colors tenen el format [nomdelfitxer].soc.

Per guardar una llista de colors, feu clic al botó Guarda la llista de colors, introduïu un nom de fitxer i feu clic a Guarda.

La llista CMYK està optimitzada per a imprimir colors. Els colors de la Web i de les llistes HTML estan optimitzats per a pantalles amb resol·lució de 256 colors. Les paletes libreoffice.soc i tango.soc contenen els colors oficials del LibreOffice i de Tango respectivament.

Per carregar una llista de degradats:

  1. Trieu Format - Àrea i feu clic a la pestanya Degradats.

  2. Feu clic al botó Carrega la llista de degradats.

  3. Cerqueu la llista de degradats que voleu carregar i feu clic a Obri. Els fitxers de llista de degradats tenen el format [nomdelfitxer].sog.

Per guardar una llista de degradats, feu clic al botó Guarda la llista de degradats, introduïu un nom de fitxer i feu clic a Guarda.

Per carregar una llista d'ombreigs:

  1. Trieu Format - Àrea i feu clic a la pestanya Ombreig.

  2. Feu clic al botó Carrega la llista d'ombreigs.

  3. Cerqueu la llista d'ombreigs que voleu carregar i feu clic a Obri. Els fitxers de llista d'ombreigs tenen el format [nomdelfitxer].soh.

Per guardar una llista d'ombreigs, feu clic al botó Guarda la llista d'ombreigs, introduïu un nom de fitxer i feu clic a Guarda.

Format - Àrea

Càrrega d'estils de línia i de fletxa