Escala

Redueix o augmenta la visualització de pantalla del document actual. Feu clic a la fletxa del costat de la icona per obrir la barra d'eines Escala.

Icona

Escala

Icona

Escala (LibreOffice Impress a la vista Esquema i Diapositiva)

Apropa

Mostra la diapositiva al doble de la mida actual.

També podeu seleccionar l'eina Apropa i arrossegar un marc rectangular al voltant de l'àrea que voleu ampliar.

Icona

Apropa

Allunya

Mostra la diapositiva a la meitat de la mida actual.

Icona

Allunya

Escala 100%

Mostra la diapositiva en la seua mida real.

Icona

Escala 100%

Escala anterior

Retorna la visualització de la diapositiva al factor d'escala anterior que heu aplicat. També podeu prémer +coma (,).

Icona

Escala anterior

Escala seg√ľent

Desfà l'acció de l'orde Escala anterior. També podeu prémer +punt (.).

Icona

Escala seg√ľent

Tota la pàgina

Mostra la diapositiva completa a la pantalla.

Icona

Tota la pàgina

Amplària de la pàgina

Mostra l'ampl√†ria completa de la diapositiva. √Čs possible que no se'n mostren les vores superior i inferior.

Icona

Amplària de la pàgina

Visualització òptima

Redimensiona la visualització per incloure tots els objectes de la diapositiva.

Icona

Visualització òptima

Escala l'objecte

Redimensiona la visualització perquè s'ajuste als objectes que heu seleccionat.

Icona

Escala l'objecte

Desplaça

Despla√ßa la diapositiva dins de la finestra del LibreOffice. Col¬∑loqueu la busca a la diapositiva i arrossegueu-la per moure-la. Quan deixeu anar el ratol√≠, se selecciona l'√ļltima eina que heu utilitzat.

Icona

Desplaça