En polígon

Converteix l'objecte seleccionat en un polígon (un objecte tancat limitat per línies rectes). L'aparença de l'objecte no canvia. Si voleu, podeu fer clic amb el botó dret del ratolí i triar Edita els punts per visualitzar els canvis.

Per accedir a esta orde...

Trieu Modifica - Converteix - En polígon (només al LibreOffice Draw)

Obriu el menú contextual d'un objecte seleccionat i trieu Converteix - En polígon

Conversió d'imatges de mapes de bits en gràfics vectorials

Converteix en polígon

Les opcions següents són necessàries per convertir una imatge de mapa de bits en un polígon. La imatge convertida és, de fet, una col·lecció de polígons més petits emplenats amb color.

Paràmetres

Defineix les opcions de conversió de la imatge.

Nombre de colors:

Indiqueu el nombre de colors que s'han de visualitzar a la imatge convertida. El LibreOffice genera un polígon per cada repetició d'un color de la imatge.

Reducció de punts

Suprimeix els polígons de color la mida dels quals és inferior al valor en píxels que hàgeu introduït.

Ompli els forats

Fills the color gaps caused by applying a point reduction.

Mida del mosaic

Enter the size of the rectangle for the background fill.

Imatge original:

Previsualització de la imatge original.

Imatge vectorial:

Previsualització de la imatge convertida. Feu clic a Previsualització per generar la imatge amb format vectorial.

Progress

Mostra el progrés de la conversió.

Preview

Previews the converted image without applying the changes.