Defineix la presentació personalitzada

Crea una presentació de diapositives personalitzada.

Per accedir a esta orde...

Trieu Presentació de diapositives - Presentació personalitzada i feu clic a Nova.

Creació d'una presentació de diapositives personalitzada

Seleccioneu una diapositiva i feu clic a >> o << per afegir o suprimir la diapositiva de la llista.

Afig una diapositiva existent al final de la llista Diapositives seleccionades. Heu de seleccionar una diapositiva a la llista Diapositives existents per poder utilitzar este botó.

Elimina una diapositiva de la llista Diapositives seleccionades. Heu de seleccionar una diapositiva a la llista Diapositives seleccionades per poder utilitzar este botó.

Nom

Mostra el nom de la presentació de diapositives personalitzada. Podeu introduir un nom nou.

Diapositives existents

Mostra la llista de totes les diapositives en l'orde en què apareixen al document actual.

Diapositives seleccionades

Mostra la llista de totes les diapositives de la presentació de diapositives personalitzada. Podeu modificar l'orde de la llista si arrossegueu les diapositives cap amunt o cap avall.