Insereix un fitxer

Insereix un fitxer a la diapositiva activa. Podeu inserir fitxers del LibreOffice Draw o de l'Impress, o b√© text procedent d'un document HTML o d'un fitxer de text. Si teniu una connexi√≥ activa a Internet, tamb√© podeu inserir text procedent d'una p√†gina web si n'introdu√Įu l'URL al quadre Nom del fitxer.

Per accedir a esta orde...

Trieu Insereix - Fitxer

A la barra d'eines Insereix, feu clic a

Icona

Fitxer

També podeu inserir només diapositives o objectes des dels fitxers del LibreOffice Draw o de l'Impress.