Opcions del LibreOffice Draw

Defineix els paràmetres globals per a documents de dibuix, inclòs el contingut que es mostrarà, l'escala que s'utilitzarà, l'alineació de la graella i el contingut que s'imprimirà per defecte.

Per accedir a esta orde...

Open a drawing document, choose - LibreOffice Draw.

General

Defines the general options for drawing or presentation documents.

Visualització

Especifica els modes de visualització disponibles. Si seleccioneu una visualització alternativa, podreu accelerar la visualització en pantalla mentre editeu la presentació.

Graella

Defineix els paràmetres de graella per crear i moure objectes.

Imprimeix

Specifies print settings within a drawing or presentation document.

Reset

Resets changes made to the current tab to those applicable when this dialog was opened.