Tipus de lletra

Substitueix un tipus de lletra amb el tipus de lletra que trieu. La substitució només reemplaça una font en pantalla, o bé en pantalla i a la impressió. El reemplaçament no canvia els paràmetres per al tipus de lletra que es guarden en el document.

Si ho voleu, podeu canviar la substitució per defecte del tipus de lletra que utilitza el sistema operatiu quan troba un tipus de lletra no disponible en un document.

Per accedir a esta orde...

Choose - LibreOffice - Fonts.

Icona de nota

El reemplaçament de tipus de lletra també afecta la visualització dels tipus de lletra de la interfície d'usuari del LibreOffice.

Icona d'avís

Some options cannot be reset once edited. Either edit back the changes manually or click Cancel and reopen the Options dialog.

Aplica la taula de reemplaçament

Habilita els paràmetres de reemplaçament de tipus de lletra que definiu.

Taula de reemplaçament

Llista el tipus de lletra original i el tipus de lletra que el reemplaçarà. Seleccioneu Sempre per reemplaçar el tipus de lletra encara que el tipus de lletra original estiga instal·lat al vostre sistema. Seleccioneu Pantalla per reemplaçar només el tipus de lletra de la pantalla i no reemplaçar mai el tipus de lletra per a la impressió.

Casella de selecció Sempre

Casella de selecció Pantalla

Acció de reemplaçament

activada

en blanc

Reemplaçament del tipus de lletra en pantalla i a la impressió, tant si el tipus de lletra està instal·lat com si no.

activada

activada

Reemplaçament del tipus de lletra només en pantalla, tant si el tipus de lletra està instal·lat com si no.

en blanc

activada

Reemplaçament del tipus de lletra només en pantalla, però només si el tipus de lletra no està disponible.

en blanc

en blanc

Reemplaçament del tipus de lletra en pantalla i a la impressió, però només si el tipus de lletra no està disponible.

Tipus de lletra

Introduïu o seleccioneu el nom del tipus de lletra que voleu reemplaçar.

Reemplaça per

Introduïu o seleccioneu el nom del tipus de lletra de reemplaçament.

Aplica

Aplica el tipus de lletra de reemplaçament seleccionat.

Icona

Aplica

Suprimeix

Suprimeix el tipus de lletra de reemplaçament seleccionat.

Icona

Suprimeix

Configuració del tipus de lletra per a HTML i el codi font del Basic

Seleccioneu el tipus i la mida de lletra per a la visualització d'HTML i el codi font del Basic.

Tipus de lletra

Seleccioneu el tipus i la mida de lletra per a la visualització d'HTML i del codi font del Basic. Seleccioneu Automàtic per detectar automàticament un tipus de lletra adequat.

Només tipus de lletra no proporcionals

Seleccioneu-ho per visualitzar només els tipus de lletra no proporcionals al quadre de llista Tipus de lletra.

Mida

Seleccioneu una mida de lletra per a la visualització d'HTML i del codi font del Basic.