LibreOffice

Use this dialog to create general settings for working with LibreOffice. The information covers topics such as user data, saving, printing, paths to important files and directories, and color defaults. These settings are saved automatically.

Per accedir a esta orde...

Choose - LibreOffice.

Dades de l'usuari

Use this tab page to enter or edit user data. Some of the data may have already been entered by the user or system administrator when installing LibreOffice.

General

Especifica els paràmetres generals per al LibreOffice.

View

Specifies view options.

Opcions d'impressió

Especifica les opcions per a la configuració de la impressió.

Camins

Esta secció conté els camins per defecte cap a carpetes importants del LibreOffice. L'usuari pot editar estos camins.

Tipus de lletra

Substitueix un tipus de lletra amb el tipus de lletra que trieu. La substitució només reemplaça una font en pantalla, o bé en pantalla i a la impressió. El reemplaçament no canvia els paràmetres per al tipus de lletra que es guarden en el document.

Seguretat

Defineix les opcions de seguretat per guardar documents, per a les connexions web i per obrir documents que contenen macros.

Personalització

Podeu personalitzar el vostre LibreOffice amb els mateixos temes disponibles per al Mozilla Firefox. Es veurà el tema escollit al fons de la barra de menú, les barres d'eines superiors i les barres d'eines inferiors.

Application Colors

Estableix els colors per a la interfície d'usuari del LibreOffice. Podeu guardar els paràmetres actuals com a esquema de color i tornar-los a carregar més avant.

Accessibilitat

Estableix les opcions que fan que els programes del LibreOffice siguen més accessibles per a usuaris amb visió reduïda, habilitats limitades o altres discapacitats.

Avançat

Especifica les opcions de compatibilitat per a les aplicacions Java al LibreOffice, incloent-hi amb el motor d'execució de Java (JRE) a usar. També estableix si s'usen les funcions experimentals (no estables), com ara l'gravació de macros i l'accés a la configuració avançada.

Basic IDE

Defines the settings for the Basic IDE (Integrated Development Environment) to help edit macros in Basic.

Actualització en línia

Specifies some options for the automatic notification and downloading of online updates to LibreOffice.

Open CL

Open CL és una tecnologia que accelera el càlcul en fulls de càlcul grans.

Reset

Resets changes made to the current tab to those applicable when this dialog was opened.