Ajuda

El men√ļ Ajuda permet iniciar i controlar el sistema d'ajuda del LibreOffice.

Ajuda del LibreOffice

Obri la pàgina principal de l'ajuda del LibreOffice per a l'aplicació actual. Podeu desplaçar-vos per les pàgines d'ajuda, i buscar termes indexats o qualsevol text.

icona

Ajuda del LibreOffice

Què és això?

Habilita la presentació d'indicadors d'ajuda ampliats sota la busca del ratolí fins que torneu a fer clic.

icona

Què és això?

Guies d'usuari

Obri la pàgina de documentació en el navegador web, on els usuaris poden baixar, llegir o comprar guies d'usuari del LibreOffice, escrites per la comunitat.

Obteniu ajuda en línia

Obri la p√†gina de suport de la comunitat en el navegador web. Useu esta p√†gina per a fer preguntes sobre l'√ļs del LibreOffice. Per a assist√®ncia professional amb un nivell de servei contractual, visiteu l'enlla√ß de la p√†gina de suport professional del LibreOffice.

Envia comentaris

Obri un formulari de comentaris al navegador web, des d'on els usuaris poden notificar errors del programari.

Reinicia en mode segur

El mode segur és un mode on el LibreOffice s'inicia temporalment amb un perfil d'usuari nou i desactiva l'acceleració per maquinari. Això ajuda en la restauració una instància no operativa del LibreOffice.

Informació de la llicència

Mostra el quadre de diàleg amb informació legal i de la llicència.

Crèdits del LibreOffice

Mostra el document CREDITS.odt amb els noms de les persones que han contribu√Įt al codi font de l'OpenOffice.org (i les seues contribucions s'han importat al LibreOffice) o al LibreOffice des del 28/9/2010.

Comprova si hi ha actualitzacions

Activa una connexi√≥ a Internet per al LibreOffice. Si vos cal un servidor intermediari, comproveu la configuraci√≥ del servidor intermediari del LibreOffice a - Internet. Aleshores trieu ¬ęComprova si hi ha actualitzacions¬Ľ per comprovar la disponibilitat d'una versi√≥ nova del paquet ofim√†tic.

Quant al LibreOffice

Mostra informaci√≥ general del programa, com ara el n√ļmero de versi√≥ i els copyrights.

Versions i n√ļmeros de compilaci√≥

Activació i desactivació dels consells ampliats

La finestra d'ajuda del LibreOffice

Consells i consells ampliats

√ćndex - Busca de paraules clau a l'Ajuda

Busca - Busca a tot el text

Gestió de les adreces d'interés

Contingut - Els temes d'ajuda principals