Modificació del color del text

Feu clic a la fletxa situada al costat de la icona Color del tipus de lletra per activar una barra d'eines des de la qual podreu triar diversos colors.

Icona

Color del tipus de lletra

Icona

La informació següent només s'aplica al LibreOffice Writer: si feu un clic breu a la icona i no hi ha cap text seleccionat, la busca del ratolí es converteix en un pot de pintura. Manteniu premut el botó del ratolí i arrossegueu el pot de pintura per tota una àrea de text. L'àrea de text en qüestió pren el color seleccionat. La funció és activa mentre manteniu premuda la icona, fins que feu clic sense arrossegar o fins que premeu la tecla d'escapada.

La informació següent s'aplica a tots els mòduls del LibreOffice (Writer, Calc, Draw, Impress): seleccioneu el text al qual s'ha d'aplicar un altre color i feu clic al color que vulgueu a la barra d'eines.

Còpia de la formatació amb l'eina de clonar el format

Color del tipus de lletra