Impressió més ràpida amb dades reduïdes

Podeu decidir de reduir les dades necessàries per imprimir el document. Podeu definir configuracions diferents per imprimir directament a la impressora o per imprimir a un document.

1. Trieu - LibreOffice - Impressió.

2. Feu clic en una de les opcions de configuració següents:

Impressora: permet definir opcions per reduir les dades en imprimir directament a una impressora.

Imprimeix a un fitxer: permet definir opcions per reduir les dades en imprimir a un fitxer.

3. Seleccioneu les opcions que desitgeu i, tot seguit, feu clic a D'acord.

S'utilitzaran les opcions modificades en tots els documents que imprimiu d'ara en avant.

4. Imprimiu el document.

Podeu reduir les dades de transparència, de degradats o de mapes de bits. Quan reduïu les dades, en la majoria d'impressores no notareu cap reducció de la qualitat d'impressió. Tanmateix, el temps d'impressió és notablement més curt i, quan imprimiu a un fitxer, la mida del fitxer és molt més petita.