Canvi de l'associació dels tipus de document del Microsoft Office

Per canviar l'associació de les extensions dels noms de fitxer del Microsoft Office amb l'objectiu d'obrir els fitxers al LibreOffice o al Microsoft Office amb el Microsoft Windows:

1. A l'Explorador del Windows, feu clic amb el botó dret del ratolí en un fitxer del tipus que voleu assignar a una altra aplicació.

2. In the context menu, choose Open with - Choose another app.

3. A la llista d'aplicacions, seleccioneu el programa que ha d'obrir el tipus de fitxer actual. Assegureu-vos que la casella "Utilitza sempre este programa" estiga seleccionada.

Si estos passos no són vàlids per a la vostra marca del Microsoft Windows, cerqueu a l'ajuda del vostre Microsoft Windows les instruccions per canviar les associacions de fitxer.