Definició d'estils de línia

1. Seleccioneu un objecte de dibuix de línia en un document.

2. Trieu Format - Línia i feu clic a la pestanya Estils de línia.

3. Indiqueu les opcions de línia que desitgeu.

Icona de nota

Per indicar la longitud de la línia com un percentatge de l'amplària de la línia, seleccioneu Ajusta a l'amplària de la línia.

4. Feu clic a Afig.

5. Introduïu un nom per a l'estil de línia i feu clic a D'acord.

Icona de nota

Per guardar un estil de línia en una llista d'estils de línia personalitzats, feu clic a la icona Guarda els estils de línia.

6. Feu clic a Tanca per tancar el diàleg.