Obertura de documents guardats en altres formats

Per obrir un document guardat en un altre format, utilitzeu el procediment següent:

1. Trieu Fitxer ▸ Obri.

2. Seleccioneu un format de la llista de tipus de fitxers.

3. Seleccioneu un nom de fitxer i feu clic a Obri.

If you always want the file dialogs to show another format by default, choose - Load/Save - General and select that format as Default file format.

Conversió de tots els documents d'una carpeta

Obriu l'auxiliar, que vos guiarà a través del procediment de còpia i de conversió de tots els documents del Microsoft Word, el Microsoft Excel o el Microsoft PowerPoint al format de fitxer OpenDocument. Podeu seleccionar un directori d'origen i de destinació, indicar si voleu convertir els documents i/o les plantilles, etcètera.