Llengües que utilitzen la disposició complexa de text

Actualment, el LibreOffice admet hindi, tailandés, hebreu i àrab com a llengües CTL.

Si seleccioneu el flux de text de dreta a esquerra, el text incrustat occidental segueix executant-se d'esquerra a dreta. El cursor respon a les tecles de fletxa de manera que la fletxa dreta el mou "al final del text" i l'esquerra "al principi del text".

Podeu canviar la direcció d'escriptura del text prement una de les tecles següents:

A les pàgines que contenen diferents columnes, a les seccions o marcs que es formaten amb flux de text de dreta a esquerra, la primera columna és la dreta i l'última és l'esquerra.

Al LibreOffice Writer, el text formatat en tailandés té les característiques següents:

Selecció de la llengua del document

- Configuració de la llengua - Llengües

- Configuració de la llengua - Disposició complexa de text