Addició d'una textura a les barres d'un diagrama

Podeu afegir una textura a les barres d'un gràfic o d'un diagrama (en lloc dels colors per defecte) amb gràfics de mapa de bits:

1. Entreu al mode d'edició fent doble clic al diagrama.

2. Feu clic a qualsevol barra de la sèrie de barres que voleu editar. Totes les barres d'esta sèrie se seleccionen.

Si només voleu editar una barra, feu clic de nou en esta barra.

3. Al menú contextual, trieu Propietats de l'objecte. A continuació, seleccioneu la pestanya Àrea.

4. Feu clic a Mapa de bits. Al quadre de llista, seleccioneu un mapa de bits com a textura per a les barres seleccionades. Feu clic a D'acord per acceptar el paràmetre.