Edició dels eixos d'un diagrama

Per editar els eixos d'un diagrama que heu inserit:

1. Feu doble clic al diagrama.

Apareix una vora grisa al voltant del diagrama i la barra de menú ara conté ordes per editar els objectes del diagrama.

2. Trieu Format - Eix i, a continuació, seleccioneu l'eix (o els eixos) que voleu editar. Apareixerà un diàleg.

3. Seleccioneu les opcions a les seccions disponibles i feu els canvis necessaris (per exemple, seleccioneu la pestanya Escala si voleu modificar l'escala de l'eix).

4. Feu clic a D'acord. Al document, feu clic a fora del diagrama per eixir del mode d'edició del diagrama.