Fontwork

La barra d'eines Fontwork s'obri quan seleccioneu un objecte Fontwork.

Galeria Fontwork

Obri la Galeria Fontwork, des de la qual podeu seleccionar una altra previsualització. Feu clic a D'acord per aplicar el conjunt de propietats nou a l'objecte Fontwork.

Forma de Fontwork

Obri la barra d'eines Forma de Fontwork. Feu clic a una forma per aplicar-la a tots els objectes Fontwork seleccionats.

Fontwork amb les mateixes alçades de lletra

Commuta l'alçària de la lletra dels objectes Fontwork seleccionats entre normal i la mateixa alçària per a tots els objectes.

Alineació del Fontwork

Obri la finestra Alineació del Fontwork.

Feu clic per aplicar l'alineació als objectes Fontwork seleccionats.

Espaiat entre caràcters del Fontwork

Obri la finestra Espaiat entre caràcters del Fontwork.

Feu clic per aplicar l'espaiat entre caràcters als objectes Fontwork seleccionats.

Personalitzat

Obri el quadre de diàleg Espaiat entre caràcters del Fontwork, en el qual podeu introduir un nou valor d'espaiat de caràcter.

Valor

Introduïu el valor d'espaiat entre caràcters del Fontwork.

Interlletratge dels parells de caràcters

Habilita o inhabilita l'interlletratge dels parells de caràcters.