Auxiliar de taules

L'Auxiliar de taules vos ajuda a crear una taula de la base de dades.

Auxiliar de taules - Seleccioneu camps

Seleccioneu camps de les taules de mostra com a punt inicial per crear la vostra taula.

Auxiliar de taules - Especifiqueu els tipus i els formats

Especifica la informació per als camps que heu seleccionat.

Auxiliar de taules - Estableix la clau primària

Indica el camp de la taula que s'utilitzarà com a clau primària.

Auxiliar de taules - Crea una taula

Introduïu un nom per a la taula i indiqueu si la voleu modificar a continuació, una vegada haja finalitzat l'auxiliar.

Arrere

Mostra les seleccions del diàleg fetes en el punt anterior. Els paràmetres actuals es mantenen igual. Este botó només es pot activar a partir de la pàgina dos.

Següent

Feu clic al botó Següent; l'auxiliar utilitzarà els paràmetres del diàleg actual i passarà al pas següent. Si esteu a l'últim pas, el botó esdevé Crea.

Finalitza

Aplica tots els canvis i tanca l'auxiliar.

Cancel·la

Si feu clic a Cancel·la es tancarà el diàleg sense guardar els canvis fets.

Auxiliar de taules - Seleccioneu camps