Fitxer

El menú Fitxer d'una finestra de la base de dades. Només es llisten les entrades específiques de les bases de dades.

Guarda

Guarda el fitxer de base de dades, la consulta, el formulari o l'informe actuals. Per al fitxer de base de dades, visualitzareu el diàleg Guarda el fitxer. Per als altres objectes, visualitzareu el diàleg Guarda.

Anomena i guarda

Guarda el fitxer de base de dades actual amb un altre nom. En el diàleg Guarda el fitxer, seleccioneu el camí on es guardarà el fitxer i el nom amb què voleu que es guarde.

Exporta

Exporta l'informe o el formulari seleccionats a un document de text. En realitzar l'exportació s'exporta un informe dinàmic com a còpia dels continguts de la base de dades.

Envia

Obri un submenú.

Envia el document per correu electrònic

Obri l'aplicació de correu electrònic per defecte per enviar un missatge de correu electrònic nou. El fitxer de la base de dades actual s'afig com a fitxer adjunt del missatge. Podeu introduir l'assumpte, els destinataris i el cos del correu.

Envia l'informe per correu electrònic

Obri l'aplicació de correu electrònic per defecte per enviar un missatge de correu electrònic nou. L'informe seleccionat s'afig com a fitxer adjunt del missatge. Podeu introduir l'assumpte, els destinataris i el cos del correu. En realitzar l'exportació s'exporta un informe dinàmic com a còpia dels continguts de la base de dades.

Envia l'informe com a document de text

Exporta l'informe seleccionat a un document de text. En realitzar l'exportació s'exporta un informe dinàmic com a còpia dels continguts de la base de dades.