Font de dades de les adreces

Este auxiliar registra una llibreta d'adreces existent com a font de dades del LibreOffice.

Per accedir a esta orde...

Menú Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Font de dades de les adreces

Podeu registrar al LibreOffice dades d'adreces i altres fonts de dades en qualsevol moment:

Registre d'una llibreta d'adreces

Seleccioneu el tipus de la llibreta d'adreces externa

No tots els tipus estan disponibles en tots els sistemes.

Firefox

Seleccioneu esta opció si utilitzeu un llibre d'adreces al Firefox o l'Iceweasel.

Thunderbird

Seleccioneu esta opció si utilitzeu una llibreta d'adreces del Thunderbird o Icedove.

Llibreta d'adreces del KDE

Seleccioneu esta opció si utilitzeu una llibreta d'adreces del KDE.

macOS Address book

Select this option if you already use an address book in macOS Address book.

Evolution

Seleccioneu esta opció si utilitzeu una llibreta d'adreces de l'Evolution.

LDAP de l'Evolution

Seleccioneu esta opció si utilitzeu una llibreta d'adreces amb l'LDAP de l'Evolution.

Groupwise

Seleccioneu esta opció si utilitzeu una llibreta d'adreces del Groupwise.

Un altre tipus de dades externes

Seleccioneu esta opció si voleu registrar una altra font de dades com a llibreta d'adreces al LibreOffice.

Cancel·la

Ix de l'auxiliar sense aplicar cap canvi.

Arrere

Vos permet veure les seleccions que heu fet en els passos anteriors. Es guardarà la configuració actual.

Següent

Guarda la configuració actual i continua a la pàgina següent.

Crea

Estableix la connexió a la font de dades i tanca el diàleg.