Exportació HTML - Pàgina 4

Indica la informació que es mostrarà en la pàgina de títol de la publicació.

Podeu saltar-vos esta pàgina si desactiveu l'opció Crea una pàgina de títol, o si seleccioneu Automàtica o WebCast en pàgines anteriors de l'auxiliar.

Per accedir a esta orde...

Menú del LibreOffice Draw o del LibreOffice Impress Fitxer ▸ Exporta, seleccioneu el tipus de fitxer HTML, pàgina 4 de l'auxiliar

Informació per a la pàgina de títol

Autor

Indica el nom de l'autor de la publicació.

Adreça electrònica

Indica l'adreça electrònica.

Pàgina d'inici

Indica la vostra pàgina principal. S'inserirà un enllaç a la publicació.

Informació addicional

Indica el text addicional que apareixerà a la pàgina de títol.