La finestra d'ajuda del LibreOffice

Icona d'avís

El sistema d'ajuda de totes les versions del programari està basat en els mateixos fitxers font. Algunes de les funcions descrites a l'ajuda poden no estar incloses en esta distribució en particular. Algunes característiques per a esta distribució poden no estar descrites en esta ajuda.

La finestra d'ajuda mostra la pàgina d'ajuda seleccionada actualment.

La Barra d'eines conté funcions importants per controlar el sistema d'ajuda:

Icona

Amaga i mostra la subfinestra de navegació

Icona

Torna arrere a la pàgina anterior

Icona

Va a la p√†gina seg√ľent

Icona

Torna a la primera pàgina del tema d'ajuda actual

Icona

Imprimeix la pàgina actual

Icona

Afig esta pàgina a les adreces d'interés

Icona de busca

Obri el diàleg Busca en esta pàgina.

Estes ordes tamb√© es troben al men√ļ contextual del document d'ajuda.

Pàgina d'ajuda

Podeu copiar del visualitzador d'ajuda al porta-retalls del sistema operatiu amb les ordes de còpia estàndard. Per exemple:

1. En una pàgina d'ajuda, seleccioneu el text que voleu copiar.

2. Premeu +C.

Per buscar a la pàgina d'ajuda actual:

1. Feu clic a la icona Busca en esta pàgina.

S'obri el diàleg Busca en esta pàgina.

Icona de nota

També podeu fer clic a la pàgina Ajuda i prémer +F.

2. Al quadre Busca introdu√Įu el text que voleu buscar.

3. Seleccioneu les opcions de busca que voleu utilitzar.

4. Feu clic a Busca.

Per buscar la coincid√®ncia seg√ľent del terme de busca a la p√†gina, torneu a fer clic a Busca.

Subfinestra de navegació

La subfinestra de navegaci√≥ de la finestra d'ajuda cont√© les pestanyes Contingut, √ćndex, Busca i Adreces d'inter√©s.

Al quadre de llista ubicat a la part superior podeu seleccionar altres m√≤duls d'ajuda del LibreOffice. Les pestanyes √ćndex i Busca nom√©s contenen les dades per al m√≤dul del LibreOffice seleccionat.

Contingut

Mostra un índex dels temes principals de tots els mòduls.

√ćndex

Mostra una llista de paraules clau indexades per al mòdul del LibreOffice seleccionat actualment.

Busca

Vos permet fer una busca a tot el text. La busca inclourà tots els continguts de l'ajuda del mòdul del LibreOffice actual.

Adreces d'interés

Conté adreces d'interés definides per l'usuari. Podeu editar o suprimir adreces d'interés, o fer-hi clic per anar a les pàgines corresponents.