Verificació ortogràfica automàtica activada/desactivada

Comprova automàticament l'ortografia mentre escriviu, i subratlla els errors.

Icona

Automatic Spell Checking On/Off

Els errors d'escriptura es realcen en el document amb un subratllat roig. Si col·loqueu el cursor damunt d'una paraula marcada d'esta manera, podreu obrir el menú contextual per obtindre una llista de correccions. Seleccioneu una correcció per substituir la paraula. Si torneu a cometre el mateix error mentre editeu el document, es tornarà a marcar com a error.

Per col·locar el parell de paraules a la taula de reemplaçament de correcció automàtica, obriu el menú contextual de correcció automàtica i seleccioneu Correcció automàtica. Trieu una opció al submenú. La paraula es reemplaçarà i, a la vegada, el parell de paraules s'afegirà a la taula de reemplaçament.