Executa l'orde SQL directament

En el mode SQL natiu podeu introduir ordes SQL que no són interpretades pel LibreOffice, sinó que passen directament a la font de dades. Si no visualitzeu estos canvis a la vista de disseny, no podeu tornar a canviar-los en esta vista.

Per a l'SQL natiu, la cadena SQL s'envia directament al sistema de la base de dades connectada sense una avaluació prèvia per part del LibreOffice. Per exemple, si accediu a una base de dades a través d'una interfície ODBC, la cadena SQL passa al controlador ODBC, que la processa.

Icona

Executa l'orde SQL directament

Feu clic novament a la icona per tornar al mode normal, on se sincronitzen els canvis al disseny de la consulta nova amb els canvis permesos mitjançant SQL.