Auxiliar d'elements de taula

Si inseriu un control de taula en un document, s'inicia automàticament l'Auxiliar d'elements de taula. En este auxiliar podeu indicar interactivament quina informació es mostra al control de taula.

Per accedir a esta orde...

Obriu la barra d'eines Controls de formulari, feu clic a la icona Més controls, feu clic a la icona Control de taula i arrossegueu el ratolí per generar el camp.

Icona de nota

Podeu utilitzar la icona per evitar que l'auxiliar s'inicie automàticament.

Auxiliar d'elements de taula, quadres de llista o quadres combinats: Dades

Seleccioneu la font de dades i la taula a la qual correspon el camp del formulari. Si inseriu el camp del formulari en un document que ja està enllaçat a una font de dades, esta pàgina es torna invisible.

Auxiliar d'elements de taula: selecció de camps

Indica quins camps del camp de control de taula s'han de mostrar.

Cancel·la

Si feu clic a Cancel·la es tancarà el diàleg sense guardar els canvis fets.

Arrere

Mostra les seleccions del diàleg fetes en el punt anterior. Els paràmetres actuals es mantenen igual. Este botó només es pot activar a partir de la pàgina dos.

Següent

Feu clic al botó Següent; l'auxiliar utilitzarà els paràmetres del diàleg actual i passarà al pas següent. Si esteu a l'últim pas, el botó esdevé Crea.