Propietats dels controls

Obri un diàleg per editar les propietats d'un control seleccionat.

Per accedir a esta orde...

Obriu el men√ļ contextual de l'element del formulari seleccionat, trieu Control

Icona

Control

Icona de nota

Només podeu cridar el diàleg Propietats quan sou en el mode de disseny amb un control seleccionat.

Si introdu√Įu dades al di√†leg Propietats, tingueu en compte que podeu introduir-les en diverses l√≠nies per a determinats quadres combinats desplegables. Aix√≤ fa refer√®ncia a tots els camps en qu√® es pot introduir una expressi√≥ SQL, aix√≠ com a les propietats dels quadres de text o de les etiquetes de camp. Podeu obrir estos camps i introduir text a la llista oberta. Les tecles de drecera seg√ľents s√≥n v√†lides:

Tecles

Efectes

+fletxa avall

Obri el quadre combinat.

+fletxa amunt

Tanca el quadre combinat.

Maj+Retorn

Insereix una línia nova.

Fletxa amunt

Posa el cursor a la línia anterior.

Fletxa avall

Posa el cursor a la l√≠nia seg√ľent.

Retorn

Completa l'entrada al camp i col¬∑loca el cursor al camp seg√ľent.

Igual que amb els quadres de llista o els quadres combinats, podeu obrir o tancar la llista fent un clic amb el ratolí a la fletxa que apareix a l'extrem dret del camp. Tanmateix, l'entrada es pot introduir a la llista oberta o al camp de text superior. Una excepció són les propietats que esperen una representació de llista, per exemple, la propietat Llista les entrades, que es pot definir per als camps de control Quadre de llista i Quadre combinat. Ací només podeu editar les entrades quan el camp és obert.

General

Esta pestanya General permet definir les propietats generals del control d'un formulari. Estes propietats s√≥n diferents en funci√≥ del tipus de control. No totes les propietats seg√ľents estan disponibles per a cada control.

Dades

La pestanya Dades permet assignar una font de dades al control seleccionat.

Esdeveniments

A la pestanya Esdeveniments podeu enllaçar macros a esdeveniments que tenen lloc als camps de control d'un formulari.

Dades (per a documents de formularis XML)

La pestanya Dades del diàleg Propietats per a un document de formulari XML ofereix alguns paràmetres per als formularis XML.