Comprova si hi ha actualitzacions

You can check for updates manually or automatically.

Icona de nota

Este procés de comprovació també busca actualitzacions per a totes les extensions instal·lades.

Per fer la comprovació de manera automàtica, trieu Ajuda ▸ Comprova si hi ha actualitzacions.

Podeu activar i desactivar la comprovació automàtica a - LibreOffice - Actualització en línia.

Visualitzareu el diàleg Comprova si hi ha actualitzacions, on trobareu més informació sobre l'actualització en línia del LibreOffice.

1. Habiliteu una connexió a Internet per al LibreOffice.

Si necessiteu un servidor intermediari, introduïu-ne els paràmetres a - Internet - Servidor intermediari.

2. Trieu Comprova si hi ha actualitzacions per comprovar si hi ha disponible una versió més recent d'este paquet ofimàtic.

Si hi ha disponible una versió nova i no heu configurat el LibreOffice perquè la baixe de manera automàtica, podreu seleccionar una de les accions següents:

Si heu configurat el LibreOffice perquè baixe els fitxers de manera automàtica, la baixada començarà immediatament. Noteu que encara que minimitzeu el diàleg els fitxers es continuaran baixant.

Si les baixades automàtiques estan inhabilitades, inicieu la baixada manualment.

Si no s'ha trobat cap actualització, podreu tancar el diàleg.

Icona d'avís

Per poder actualitzar el LibreOffice necessiteu tindre drets d'administrador.